Beste hardloop vrienden,

Zondag is het dan zover, we hoopte op een heerlijk lentezonnetje maar het bleek de siberische reus te zijn geworden. Kortom het is kouder dan verwacht. Denk dus aan handschoenen en eventueel een muts. Langs de route staan vrijwilligers met aluminium dekens en uiteraard is het rode kruis aanwezig. Aan de finish wacht een heerlijke banaan en een drankje.

De Magneet Schiedam Loop zal starten vanaf Sportpark Willem Alexander. Er is hier een mogelijkheid tot omkleden, ook zijn er parkeergelegenheden bij het sportpark.

Sportpark Willem-Alexander
Zoomweg 2
3123 Schiedam

Parkeren kan zowel aan de Schiedamse zijde als aan de Vlaardingse zijde van het Sportpark!

LET OP!
Komt u met de auto en gebruikt u een navigatiesysteem.
Voer dan BREDEROWEG in.

BELANGRIJKE INFORMATIE DEELNAME MAGNEET SCHIEDAM LOOP 2018

Deelnemers die zich hebben ingeschreven voor 27 februari kunnen het startbewijs ophalen tot zaterdag 3 maart (16.30 uur) bij Sima Sport & Shoes gevestigd in winkelcentrum Hof van Spaland 35 in Schiedam. Deelnemers die zich na 27 februari hebben ingeschreven kunnen zondag het startbewijs ophalen bij de registratiebalie, deze bevindt zich in de kantine van het sportcomplex op de 1e etage.

Start- en finish
Start en finish vinden plaats op het gloednieuwe sportpark Willem Alexander aan de Zoomweg 2 in Schiedam. De kantine en start/finish locatie zijn gelegen op de 1e etage.

Parkeren 
Sportpark Willem Alexander is van 2 kanten te bereiken. Vanaf Vlaardingen Holy is een ruime parkeergarage onder het sportpark en van Schiedam Noord is ook een ruime parkeergarage onder het sportpark. Aangezien het een nieuw sportpark betreft zal niet op alle navigatiesystemen de Zoomweg herkent worden. Een alternatieve locatie is de Brederoweg. kijk voor actuele verkeersinformatie op www.vanAnaarBeter.nl .

Kleedkamers
Tussen 10.00 uur en 12.00uur is er de mogelijkheid tot verkleden in de daarvoor bestemde kleedkamers (totaal 6 stuks). De douches mogen gebruikt worden nadat je jouw prestatie geleverd hebt

Tijdregistratie
Iedere deelnemer krijgt een startnummer met aan de achterzijde een chip (NIET VOUWEN) waardoor er een tijdsregistratie kan plaatsvinden. De tijd wordt niet alleen bij de finish gemeten maar ook op tussenpunten

Parcours en starttijden
Kijk voor het actuele parcours op www.sdamloop.nl 

Voor de lopers van de 10km en 1/2marathon bevindt zich een EHBOpost en drinkpost bij het 5km (en 15km) punt. Tijdens de gehele route zijn er medewerkers van op diverse punten van het parcours (herkenbaar aan de gele vestjes)

Veiligheid
Jouw veiligheid is voor ons het allerbelangrijkst. Wij verzoeken je dan ook de aanwijzingen van onze crew (herkenbaar aan de gele hesjes) alsmede de aanwijzingen van de EHBO en begeleidende partijen goed op te volgen.

Temperatuur
De temperatuur zal tijdens de Magneet Schiedam Loop tussen de 4 en 7 graden zijn. Dit betekend dat je je goed op deze lage temperatuur moet kleden. Zorg dat je het niet koud krijgt onderweg.

Te allen tijde neem je op eigen risico deel aan de Magneet Schiedam Loop. Om risico’s zo veel mogelijk te beperken hebben we een extra grote groep CREW en EHBO over het hele parcours paraat. Daarnaast zijn er begeleidende partijen die assisteren.

Veel succes en een sportieve groet,

Organisatie de Magneet Schiedam Loop 2018

City Sports Events

5 KILOMETER

De 5km start om 12:15 uur. De start zal zijn bij Sportpark Willem-Alexander. Er is hier mogelijkheid tot parkeren en omkleden.

10 KILOMETER

De 10km start om 12:00 uur. De start zal zijn bij Sportpark Willem-Alexander. Er is hier mogelijkheid tot parkeren en omkleden.

1/2 MARATHON

De 1/2 marathon start om 11:30 uur. De start zal zijn bij Sportpark Willem-Alexander. Er is hier mogelijkheid tot parkeren en omkleden.

LOCATIE MAGNEET SCHIEDAM LOOP

De Magneet Schiedam Loop zal starten vanaf Sportpark Willem Alexander. Er is hier een mogelijkheid tot omkleden, ook zijn er parkeergelegenheden bij het sportpark.

Sportpark Willem-Alexander
Zoomweg 2
3123 Schiedam

Parkeren kan zowel aan de Schiedamse zijde als aan de Vlaardingse zijde van het Sportpark!

LET OP!
Komt u met de auto en gebruikt u een navigatiesysteem.
Voer dan BREDEROWEG in.