Beste hardloop vrienden,

Zondag 1 maart is het dan zover, we hopen natuurlijk op beter weer als afgelopen editie. Langs de route staan de vrijwilligers en de medewerkers het rode kruis klaar om assistentie te verlenen aan de lopers. Voor de lopers van de 10km en 21 km is er op de 5, de 10 en de 15km een water- en Powerbar post geplaatst zodat je niet dorstig wordt. Indien er je iets opvalt tijdens de loop verzoeken we je het te melden aan de vele medewerkers langs de route. Ben  je bij de finish aangekomen dan wacht daar warm welkom door organisatie en familie, vrienden en (on)bekenden. Ook krijg je een heerlijke banaan en een drankje.

De Magneet Schiedam Loop zal starten vanaf Sportpark Willem Alexander. Er is hier een mogelijkheid tot omkleden, ook zijn er parkeergelegenheden bij het sportpark.

Sportpark Willem-Alexander
Zoomweg 2
3123 Schiedam

Parkeren kan zowel aan de Schiedamse zijde als aan de Vlaardingse zijde van het Sportpark!

LET OP!
Komt u met de auto en gebruikt u een navigatiesysteem.
Voer dan BREDEROWEG in.

BELANGRIJKE INFORMATIE DEELNAME MAGNEET SCHIEDAM LOOP 2018

Deelnemers die zich hebben ingeschreven voor 23 februari kunnen het startbewijs ophalen tot zaterdag 29 februari 16.30 uur bij Sima Sport & Shoes gevestigd in winkelcentrum Hof van Spaland 35 in Schiedam. Sima Sport verkoopt diverse running producten waaronder Powerbar energy producten. Vanaf zondag 1 maart 09.30 tot 11.30 uur kan je voor de startbewijzen ook terecht bij de start-finish locatie (Sportpark Willem Alexander)

Deelnemers die zich ter plaatse nog een startbewijs willen te bemachtigen kunnen zich bij de registratiebalie melden, deze bevindt zich achterin de kantine van het sportcomplex op de 1e etage. Let wel het betreft hier slechts overgebleven startnummers van mensen die niet op komen dagen. Op is echt Op.

LET OP! Na 11:30 uur zullen de niet opgehaalde startbewijzen worden uitgegeven aan de mensen die op de wachtlijst staan.

Start- en finish
Start en finish vinden plaats op het gloednieuwe sportpark Willem Alexander aan de Zoomweg 2 in Schiedam. De kantine en start/finish locatie zijn gelegen op de 1e etage.

Parkeren 
Sportpark Willem Alexander is van 2 kanten te bereiken. Vanaf Vlaardingen Holy is een ruime parkeergarage onder het sportpark en van Schiedam Noord is ook een ruime parkeergarage onder het sportpark. Aangezien het een nieuw sportpark betreft zal niet op alle navigatiesystemen de Zoomweg herkent worden. Een alternatieve locatie is de Brederoweg. kijk voor actuele verkeersinformatie op www.vanAnaarBeter.nl .

Kleedkamers
Tussen 10.00 uur en 12.00uur is er de mogelijkheid tot verkleden in de daarvoor bestemde kleedkamers (totaal 6 stuks). De douches mogen gebruikt worden nadat je jouw prestatie geleverd hebt

Tijdregistratie
Iedere deelnemer krijgt een startnummer met aan de achterzijde een chip (NIET VOUWEN) waardoor er een tijdsregistratie kan plaatsvinden.

Parcours en starttijden
Kijk voor het actuele parcours op www.sdamloop.nl 

Voor de lopers van de 10km en 1/2marathon bevindt zich een EHBOpost en drinkpost bij het 5km (en 15km) punt. Tijdens de gehele route zijn er medewerkers van op diverse punten van het parcours (herkenbaar aan de gele vestjes)

Veiligheid
Jouw veiligheid is voor ons het allerbelangrijkst. Wij verzoeken je dan ook de aanwijzingen van onze crew (herkenbaar aan de lichtgevende hesjes) alsmede de aanwijzingen van de EHBO en begeleidende partijen goed op te volgen.

Temperatuur
De temperatuur zal tijdens de Magneet Schiedam Loop rond de 8 graden zijn. Dit betekend dat je je goed op deze lage temperatuur moet kleden. Zorg dat je het niet koud krijgt onderweg.

Houd de website weerplaza in de gaten voor de laatste weer updates.

Prijsuitreiking
Voor de winnaar en winnares van de 5km, 10km en 21km is er een prijsuitreiking. De prijsuitreiking vindt buiten bij de start/finish plaats. Bij slecht weer zal de prijsuitreiking binnen plaatsvinden.

5km prijsuitreiking 13.30 uur

10km prijsuitreiking 13.30 uur

21km prijsuitreiking 14.00 uur

Te allen tijde neem je op eigen risico deel aan de Magneet Schiedam Loop. Om risico’s zo veel mogelijk te beperken hebben we een extra grote groep CREW en EHBO over het hele parcours paraat. Daarnaast zijn er begeleidende partijen die assisteren.

Veel succes en een sportieve groet,

Organisatie de Magneet Schiedam Loop 2020

City Sports Events

1/2 MARATHON

De 1/2 marathon start om 12:00 uur

10 KILOMETER

De 10km start om 12:15 uur

5 KILOMETER

De 5km start om 12:30 uur

KIDSRUN

Om 11:15 uur start de 1e KIDSFUNRUN op Sportpark Willem Alexander. De groepen 1&2 – 3&4 – 5&6 – 7&8 zullen de strijd met elkaar aangaan. Groep 1 t/m 4 zal de 1,25km rennen en de andere groepen de 2,5km.

En hoe leuk zou het zijn voor onze kleine grote helden als papa, mama, opa, oma, neefjes en nichtjes meerennen! Natuurlijk is dit GRATIS, maar alleen voor de kleine grote held is er een startnummer en wacht er een medaille aan de finish.

Na de wedstrijd is er een prijsuitreiking. De nr’s. 1, 2 en 3 krijgen een mooie beker (per groep, voor jongen en meisje).

SAFE-ID

We zetten ons met zijn allen in om jou blij en veilig aan de finish te krijgen aankomende zondag. Omdat we veiligheid heel belangrijk vinden hebben we natuurlijk een medisch team, jouw noodnummer en allerlei andere maatregelen genomen, maar we hebben nog iets….

Afgelopen periode hebben we met Safe-iD een geweldige aanbieding kunnen regelen voor je: met kortingscode Sdamloop2020 kan je met 50% korting een ’tag’ naar keuze aanschaffen en ook nog 30 dagen gratis abonnement.

Wat is Safe-iD en waarom vinden wij dat belangrijk?
Safe-iD is voor alle mensen die (alleen) outdoor bewegen en daarbij in een situatie terecht kunnen komen waarin snelle informatievoorziening (persoonlijk, medisch, thuisblijvers) van belang is om de juiste hulp te bieden. Denk maar eens aan medicijngebruik , het nummer van je partner, een aandoening als diabetes, donorschap en/of allergieën. Wij vinden het belangrijk dat die informatie beschikbaar is als het nodig is.

Ga daarom vooral naar de website van Safe-iD, bekijk het filmpje op de website en maak gebruik van de aanbieding 🙂

Tot zondag en veel succes met de laatste voorbereidingen.

KOOP EEN SAFE-ID

LOCATIE MAGNEET SCHIEDAM LOOP

De Magneet Schiedam Loop zal starten vanaf Sportpark Willem Alexander. Er is hier een mogelijkheid tot omkleden, ook zijn er parkeergelegenheden bij het sportpark.

Sportpark Willem-Alexander
Zoomweg 2
3123 Schiedam

Parkeren kan zowel aan de Schiedamse zijde als aan de Vlaardingse zijde van het Sportpark!

LET OP!
Komt u met de auto en gebruikt u een navigatiesysteem.
Voer dan BREDEROWEG in.