WEGAFZETTING!

Beste hardlopers,

Timing blijft belangrijk bij het rennen maar ook in het opbreken van een doorgaande weg! Dit weekend is het viaduct gesloten op de ‘s-Gravelandseweg. Via onderstaande link kunt u de plattegrond openen (google maps).

BEKIJK DE LOKATIE VAN DE AFZETTING

BELANGRIJKE INFORMATIE

Deelnemers die zich hebben ingeschreven t/m 1 maart (16.00 uur) kunnen het startbewijs ophalen tot zaterdag 2 maart (16.30 uur) bij Sima Sport & Shoes gevestigd in winkelcentrum Hof van Spaland 35 in Schiedam. Deelnemers die zich na 1 maart (16.00 uur) hebben ingeschreven kunnen zondag het startbewijs ophalen bij de registratiebalie, deze bevindt zich in de kantine van het Sportcomplex Willem Alexander op de 1e etage.

Start- en finish
Start en finish vinden plaats op het sportpark Willem Alexander aan de Zoomweg 2 in Schiedam. De kantine bevindt zich op de 1e etage en start/finish op de begane grond.

Parkeren 
Sportpark Willem Alexander is van 2 kanten te bereiken. Vanaf Vlaardingen Holy is een ruime parkeergarage onder het sportpark en van Schiedam Noord is ook een ruime parkeergarage onder het sportpark. Aangezien het een nieuw sportpark betreft zal niet op alle navigatiesystemen de Zoomweg herkent worden. Een alternatieve locatie is de Brederoweg. kijk voor actuele verkeersinformatie op www.vanAnaarBeter.nl .

Kleedkamers
Tussen 10.00 uur en 12.00 uur is er de mogelijkheid tot verkleden in de daarvoor bestemde kleedkamers (totaal 6 stuks). De douches mogen gebruikt worden nadat je jouw prestatie geleverd hebt. Indien je jouw kleding en/of tas achter wilt laten in de kleedkamers dan is dat volledig op eigen risico.

Tijdregistratie
Iedere deelnemer krijgt een startnummer met aan de achterzijde een chip (NIET VOUWEN) waardoor er een tijdsregistratie kan plaatsvinden. De tijd wordt niet alleen bij de finish gemeten maar ook op tussenpunten

Parcours en starttijden
Kijk voor het actuele parcours op www.sdamloop.nl 

Voor de lopers van de 10km en 1/2 marathon bevindt zich een EHBO post en drinkpost bij het 5km (en 15km) punt. Tijdens de gehele route zijn er medewerkers van op diverse punten van het parcours (herkenbaar aan de oranje vestjes)

Veiligheid
Jouw veiligheid is voor ons het allerbelangrijkst. Wij verzoeken je dan ook de aanwijzingen van onze crew (herkenbaar aan de oranje hesjes) alsmede de aanwijzingen van de EHBO en begeleidende partijen goed op te volgen.

Temperatuur
De temperatuur zal tijdens de Magneet Schiedam Loop rond de 11 graden zijn, helaas wordt er wel regen voorspelt. Hou hier wel rekening mee (kleding).

Te allen tijde neem je op eigen risico deel aan de Magneet Schiedam Loop. Om risico’s zo veel mogelijk te beperken hebben we een extra grote groep CREW en EHBO over het hele parcours paraat. Daarnaast zijn er begeleidende partijen die assisteren.

Veel succes en een sportieve groet,

Organisatie de Magneet Schiedam Loop 2018

City Sports Events