GEWOON EEN LOOP OF EEN EIKPUNT VOOR DE ROTTERDAM MARATHON!

DE MAGNEET SCHIEDAM LOOP! TWEEDE EDITIE!

Op 3 maart 2019 vindt de 2e editie plaats van de Magneet Schiedam Loop! Dit hardloopevent is voor iedereen vanaf 12 jaar (de 5 en 10km.). Er kunnen 3 afstanden gelopen worden. De 5km, de 10km en de 1/2 marathon. Uiteraard worden de tijden professioneel geregistreerd voor elke afstand d.m.v. een chip. Zo kunnen de deelnemers van bijvoorbeeld de verschillende onderdelen van de Rotterdam Marathon precies zien of ze er al klaar voor zijn!

NIEUW!

Dit jaar zullen we voor de allerkleinste ook een Kidsrun houden. De afstand zal ±1km zijn.

5 kilometer

De 5km start rond 12:00 uur (exacte tijden volgen). De start zal zijn bij Sportpark Willem-Alexander. Er is hier mogelijkheid tot parkeren en omkleden.

10 kilometer

De 10km start rond 12:00 uur (exacte tijden volgen). De start zal zijn bij Sportpark Willem-Alexander. Er is hier mogelijkheid tot parkeren en omkleden.

1/2 marathon

De 1/2 marathon start rond 12:00 uur (exacte tijden volgen). De start zal zijn bij Sportpark Willem-Alexander. Er is hier mogelijkheid tot parkeren en omkleden.

Kidsrun!

De kidsrun start rond 11:00 uur (exacte tijden volgen). De start zal zijn bij Sportpark Willem-Alexander. De afstand zal ± 1km zijn.

SCHOLEN, BEDRIJVEN OF GROTE GROEPEN!

Meedoen met je school, vereniging, bedrijf of vriendengroep! Neem dan contact met ons op.

info@citysportsevents.nl

LOCATIE MAGNEET SCHIEDAM LOOP

De Magneet Schiedam Loop zal starten vanaf Sportpark Willem Alexander. Er is hier een mogelijkheid tot omkleden, ook zijn er parkeergelegenheden bij het sportpark.

Sportpark Willem-Alexander
Zoomweg 2
3123 Schiedam

LET OP!
Komt u met de auto en gebruikt u een navigatiesysteem.
Voer dan BREDEROWEG in.