• Wilt u geen eigen sponsorpagina aanmaken maar toch een schenking willen doen, vul hieronder uw bedrag in. Alvast bedankt namens Spieren voor Spieren
  • € 0,00

KidsFUNRUN

Op 1 maart om 11:15 uur start de 1e KIDSFUNRUN op Sportpark Willem Alexander voor de start van 5km, 10km en halve marathon. De groepen 1&2 – 3&4 – 5&6 – 7&8 zullen de strijd met elkaar aangaan.

Groep 1 t/m 4 zal de 1,25km rennen en de andere groepen de 2,5km.

Alle kinderen krijgen een echt startnummer met officiële tijdwaarneming. Na de wedstrijd zullen alle tijden van de kinderen online komen te staan. Uiteraard krijgt elk kind een mooie medaille en zullen de nr’s. 1, 2 en 3 een beker krijgen (per groep, voor jongen en meisje).  

REN VOOR KINDEREN MET EN SPIERZIEKTE!

Tijdens de KIDSFUNRUN wordt er ook gelopen voor Spieren voor Spieren. Elk kind moet kunnen rennen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte. Samen met jullie kunnen we ze helpen!

Wij roepen jou op om in actie te komen en je gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren. Doe je best en vraag aan je papa, mama, opa, oma, tante, buren…. ach vraag het gewoon aan iedereen om je te sponsoren!

MAAK JOU SPONSORPAGINA AAN!