NIET MEELOPEN? MEEHELPEN KAN ALTIJD!

VRIJWILLIGERS

Welk evenement kan er nou zonder vrijwilligers? Precies, ook wij kunnen niet zonder. Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team komen versterken.

Wil je als vrijwilliger aan de slag bij de Schiedam Loop? Bekijk de spelregels eerst en kies op welke manier jij bij onze organisatie betrokken wilt zijn!

VRIJWILLIGERS VERZORGINGSPOST

Goede verzorging van de lopers is zeer belangrijk. Op verschillende punten langs het parcours staan verzorgingsposten. Bij deze posten worden de lopers voorzien van water, sportdrank en/of sponzen. Samen met een team van andere vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken en uitgeven van de drank of sponzen. Na afloop van het loopevenement wordt de verzorgingspost weer opgeruimd.

VRIJWILLIGERS VERKEER

Als verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op het parcours. Op de aangegeven tijden moet het parcours volledig vrij zijn van verkeer en dienen de deelnemers veilig het parcours te kunnen afleggen. Een serieuze en verantwoordelijke taak. Deze functie vereist dan ook een korte (online) cursus voorafgaand aan het evenement. Dit wordt door onze organisatie geregeld. Als verkeersregelaar dien je minimaal 18 jaar te zijn.